Förklädesysteryster skickade en julhälsning när hon bakar pepparkakshus, fantastiskt trevligt såhär i julestressen att se att människor har TID med pepparkaksbak.
Dessutom fick jag se henne iklädd i förklädet jag gav henne i födelsedagspresent(hemsytt såklart). tyvärr syns inte alla fina detaljer.

Och bara 15 betyg kvar av 90 st. Hurra!
till alla elever runt om i landet som har betygångest, ha inte det. Även om man inte får ett MVG är det ok ändå, världen går inte under jag lovar.

angående allt och ingenting

Nej, jag har inte slutat blogga. Men, jag kanske borde eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera. Fy skäms!
Har ju massvis med saker som skulle kunna fotas och läggas upp.  Det är bara tiden som inte räcker till.
Betyg ska sättas och elevarbeten ska sprättas (jul-nödrim, hihi) (Inte för att de behöver sprättas men eleverna behöver mkt hjälp för att bli klara till jul).

Ska ta mig i kragen så fort jag har gjort allt färdigt på jobbet och köpt alla julklappar, hå hå jaja. Sa någon någonting om julefrid, phuu.

Åsså det här. Jag orkar inte ens kommentera det annat än; så nu är det dåligt att vara pysslig också. Är baka bullar lika med en genväg till att vara en förtryckt kvinna. Herregud, vad händer då om man råkar tycka om att sy sina egna kläder(hjälp)!