Virkade dukarEn gång kom jag över en massa virkade smådukar i olika färger för en billig peng. Jag hade glömt bort dessa, men hittade dem i dag i en kartong. Tanken var att jag skulle göra ett överkast. Det projektet får nog läggas på is ett tag. Tanken på att sitta och sy ihop alla lappar framkallar för mycket ångest.
Synd att det inte fanns någon vit duk som jag kunde använda till lampprojektet...
 
Och hur går det då med lampprojeket? Det står lite still eftersom jag inte har hittat en badboll. Var kan man få tag i en badboll? Förslag och tips tas tacksamt emot. Har provat clas ohlsson, Teknikmagasinet, leksaksaffär och sportbutiker.

Rivningsdag

Den här har legat och hånlett åt mig i flera års tid. Nu fick det dock vara nog! Jag vill inte se den här misslyckade halskragen mer.
 
Hur har jag någonsin haft tålamod att sticka detta mönter? 
 
Fick massor med garn över! Alltid något!   
 
Och sedan rev jag upp en babymössa i patent som jag stickat på under helgen. Jag vet inte vad som hände, med babymössan blev väldigt stor trots att jag kollade masktätheten. Nu vet jag inte riktigt vad min kompis baby ska få.
 
 
 
Den ser ju så fin ut i boken!

en blandad kompott

 
Så här blev den här. Tyvärr trivs jag inte så bra i klänningen så den har jag aldrig använt.
 
ett resultat av en lyckad mönsterpassning.
 
Ett par hemmasydda midjehöga jeans som användes på en 70-talsfest. Pinsamt värre att jag gör peacetecknet fel på bilden...