Saker jag funderar på just nu.

1. Om den här ska ha lång eller kort ärm:
 
2. Hur jag ska kunna göra denna längre. Redan när jag klippte ut kjoldelen visste jag att den skulle bli kort. Först nu när jag ska fålla den inser jag att den nog är lite för kort. 
 
3. Sedan undrar jag även varför jag håller på att sy klänningar när jag egentligen borde sticka på de saker som jag ska ge bort i julklapp. Jag vet inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop. 
 
4. Några funderationer har jag även vad några få elever ska ha för betyg samt vad vissa personer i min närhet ska få i julklapp av mig.
 

sadelskydd

I höstas köpte jag mig en ny cykel. Har sprungit runt och letat efter ett passande sadelskydd hur länge som helst, men har bara hittat till sadelskydd till smala sadelmodeller. Tur att man kan sy! Däremot orkade jag inte gå ut och mäta sadeln, höftade litegrann istället, så sadelskyddet blev lite för stort.

 
Det understa lagret är bävernylon, emellan har jag fleece och topplagret är ett lite stadigare bomullstyg.
Det skulle nog vara bättre att har något annat på ovansidan, men det ska ju vara lite snyggt också! 
 
 

Broderiryck

Efter att ha legat i soffan och slöat hela dagen och kvällen fick jag ett ryck. Jag kände att  "nä, nu jäklar måste jag göra något vettigt. Jag broderar klart broderiet".
Jag är väldigt stolt över att mitt tålamod inte tog slut under arbetets gång, mindre stolt med att stygnen inte är så perfekta som jag vill att de ska vara. 
 
Baksidan måste också förevigas.
 
Sedan när jag ändå höll på så tyckte jag att det var lika bra att sy klart väskan.
 
Jag har länge funderat vad jag ska ha för tyg på insidan. Nu löste det sig så att jag tog det jag hade hemma. Det blev jättebra! Vad kan gå fel med blommigt liksom?