Allt jag rör vid blir...

... inte alls bra. Nu är det kris hos fröken P. Jag är djupt nere på botten och fladdrar runt. Ingenting jag syr blir bra, Hjälp! 
 
Broderiet blev bra, men fodralet blev för litet. Hur lyckas man med det? Känns som ett klassiskt nybörjarfel. Nu har jag några alternativ: Hitta en smart lösning som gör fodralet större (bredare dragkedja? korta av sömnsmånen?), börja om från början, delvis brodera om (känns drygt) eller slutligen köpa en mindre dator (känns dyrt).
 
Den här är inspirerad av en klänning som Elsa Billgren har. Som jag fixat för att få till den perfekta passformen (bl.a gjort en toile,sytt, ändrat, ändrat igen, sytt för mycket rynk, sprättat, rynkat).  ...Och sedan när den är fållad och klar inser jag att jag vill ha den kortare. Bara att sprätta...igen.
 
Den här som skulle bli min väg ut ur bottenträsket och ge tillbaka "syförtroendet" blev ett fiasko. Tyget vill liksom inte samarbeta med mig och det känns som man har på sig en pappersklänning (jag vet, det borde jag ha förutsett). Jag ska prova och tvätta den och se om tyget blir mer följsamt.
Slutligen; klänningen som förstörde allt. Den vill jag inte prata om och nöjer mig med att skriva att den är instängd i en garderob och får komma fram först när den bestämt sig för att vara snäll igen.
 
 Om jag skulle betygsätta mig själv skulle jag sätta F, så nu skriver jag ett åtgärdsprogram åt mig själv också hörs vi när jag anser att jag är på E-nivå igen.